Bugun...



ADD Genel Başkan Adayı Gümrükçü'den yenilikçi bir liderlik anlayışı..

1-2 Haziran tarihlerinde genel kurulunu yapmaya hazırlanan Atatürkçü Düşünce Derneği ADD genel merkezinde kongre heyecanı başladı. Adaylığını açıkladıktan sonra saha çalışmalarını yoğunlaştıran Utku Gümrükçü, yenilikçi bir liderlik anlayışı yönünde mesajlar veriyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 30-05-2024 13:10:20 Tarih: 30-05-2024 13:00

ADD Genel Başkan Adayı Gümrükçü'den yenilikçi bir liderlik anlayışı..

Atatürkçü Düşünce Derneği ADD genel merkezi, 1-2 Haziran tarihlerinde genel kurulunu yapmaya hazırlanıyor. ADD genel başkan adaylığını açıklayan Çiğli eski Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, mavi listeyle yarışa katılacak. Bu yönde Türkiye’nin dört bir yanında saha çalışmalarını da yoğunlaştıran Gümrükçü, yenilikçi bir liderlik yönünde mesajlarını veriyor. “1989 yılında kurulan derneğimiz, Atatürk'ün devrim ve ilkelerini gelecek nesillere aktarmak misyonuyla yola çıkmıştır. Bu kutsal görev, derneğimizin toplumsal ihtiyaçlara uyum sağlaması ve dinamizm kazanması gerektiğini özellikle vurgulamaktadır” diyen Başkan Adayı Gümrükçü, vizyon ve taahhütlerine yönelik şunları kaydetti:

 

“Son günlerde, özellikle Gençlik Komisyonlarımız ve çeşitli şubelerimizden gelen yoğun talep ve baskılar, bu ihtiyaçlara işaret etmektedir. Derneğimizin şeffaflık, gençleşme ve etkin gündem yaratma konularında daha aktif bir rol alması gerektiği konusunda sizlerle aynı fikirdeyim. Bu taleplere yanıt olarak, 1-2 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek Genel Kurulumuzda, Atatürkçü değerleri daha güçlü bir şekilde savunacak yenilikçi bir liderlik anlayışı ile Genel Başkan Adayı olmaya karar verdim.

 

İşte benim vizyonum ve taahhütlerim:

Yeni Nesil Katılım: Gençlerin katılımcılığını ve enerjisini öne çıkararak derneğimizi yeniden yapılandıracağız.

Gündeme Duyarlılık: Ülke ve dünya gündemini yakından takip ederek, toplumsal sorunlara zamanında ve etkili müdahalelerde bulunacağız.

Dinamizm ve Şeffaflık: Derneğimizin tüm işlemlerini açık ve net bir şekilde yürüterek, faaliyetlerimizi hem üyelerimizin hem de kamuoyunun denetimine sunacağız.

Köklerden Gelen Önderlik ve Ortak akıl ile yönetim: Derneğimizin 35 senelik köklü geçmişinden gelen bilgi birikimini ve deneyimini, dışardan değil, derneğimiz bünyesinden gelen bir önderlik ile dernek bünyesinde ortak akıl ile birleştirecek ve şanlı yolumuza hep birlikte devam edeceğiz.

Bilim ve Toplum Çalışmaları: Bu alanda karşılaşılan sorunları en uygun araştırma yöntem ve tekniklerini uygulayarak çözümler geliştiren bir Toplumsal Bilim ve Araştırma Merkezi kuracağız.

Geçmiş yönetimlerin çabalarına rağmen toplumda yeterli karşılık bulamadığımızı kabul ediyorum. Bu Genel Kurul, siyasetteki yenileşmeyi ve Cumhuriyetçilerin toplumsal yükselişini derneğimizde de yansıtacak bir dönüşümü temsil edecek. Sizlerin ve gençlik komisyonumuzun ısrarlı taleplerine cevaben, bu göreve talip olmaya karar verdim. Desteğiniz ve katılımınızla, Atatürkçü Düşünce Derneği'ni daha etkili, daha yenilikçi ve daha çağdaş bir geleceğe taşıyacağımıza inanıyorum.”

 




Kaynak: Haber Merkezi

Editör: Otantik Ajans

Bu haber 15 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI