Bugun...



ÜSKÜDAR’A GELİR İKEN ETKİNLİKLERİ COŞKUYLA BAŞLADI

Üsküdar Belediyesi olarak düzenlenen ve her perşembe Üsküdar Sahili’nde gerçekleşecek olan, vatandaşları müzik, renkli stantlar, el emeği üretimler ve sokak lezzetleriyle buluşturan "Üsküdar’a Gelir İken" etkinliklerinin ilki, Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi

facebook-paylas
Tarih: 01-09-2024 13:15

ÜSKÜDAR’A GELİR İKEN ETKİNLİKLERİ COŞKUYLA BAŞLADI

Üs­kü­dar Be­le­di­ye­si ola­rak Üs­kü­dar’ın kül­tü­rel ha­ya­tı­na katkı sağ­la­mak, Üs­kü­dar­lı­la­rın güzel vakit ge­çir­me­si ama­cıy­la dü­zen­len­en et­kin­lik­ler kap­sa­mın­da, Üs­kü­dar Sa­hi­li’nde dü­zen­le­nen "Üs­kü­dar’a Gelir İken" et­kin­lik­le­ri ’Dj Bey’ per­for­man­sıy­la baş­la­dı.

Üs­kü­dar sa­hil­de ku­ru­lan renk­li stant­lar­da üre­ten ka­dın­la­rın el emeği göz nuru iş­le­ri ve ka­dın­la­rın ka­li­te ka­zan­dı­rıl­mış el ürün­le­ri­ni sa­tı­şa sun­du­ğu "KÜP" stan­dı ile Milli Eği­tim Ba­kan­lı­ğı onay­lı kur­si­yer­le­rin emek­le­ri­nin bu­lun­du­ğu "ÜSMEK" stan­dı ve sos­yal so­rum­lu­luk pro­je­si kap­sa­mın­da oluş­tu­ru­lan down send­rom­lu genç­le­rin ser­vis ele­ma­nı ola­rak ça­lış­tı­ğı "Te­bes­süm Kah­ve­si" stan­dı da ye­ri­ni aldı.

Et­kin­li­ğe Üs­kü­dar Be­le­di­ye Baş­ka­nı Sinem De­de­taş’da ka­tıl­dı. Va­tan­da­şın yoğun sev­gi­siy­le kar­şı­la­nan Baş­kan De­de­taş, Üs­kü­dar­lı­la­ra ses­le­ne­rek, müzik ve et­kin­lik alan­la­rıy­la Üs­kü­dar­lı­la­rı kar­şı­la­mak is­te­dik­le­ri­ni be­lirt­ti.
“Te­bes­süm ka­fe­miz ve ÜSMEK’imiz ile kadın eme­ği­ni güç­len­dir­mek için sa­tış­la­rı ar­tır­mak için de bu tür ça­lış­ma­la­rı yü­rü­tü­yo­ruz” diyen De­de­taş, ko­nuş­ma­sı­nı şöyle sür­dür­dü:
“En ön­ce­lik­li bir araya gelme nok­ta­la­rı­mı­zı ar­tır­mak için, be­ra­ber­ce ha­ya­tı biraz daha ya­şa­mak için bu et­kin­lik­le­ri­mi­zi ya­pı­yo­ruz. Siz­den ge­lecek geri bil­di­rim­le­re göre de ala­nın ge­niş­le­til­me­si, et­kin­li­ğin içe­ri­ği­nin de­ğiş­ti­ril­me­si… hep­si­ne açı­ğız. Lüt­fen bize geri bil­di­rim yapın. Bu et­kin­lik­le­ri­mi­zi ar­ta­rak sür­dür­mek is­ti­yo­ruz. Ya­şa­dı­ğı­mı­zı his­se­de­lim, bir­lik­te ola­lım, ener­ji­mi­zi ar­tı­ra­lım diye böyle ufak sürp­riz­ler ha­zır­la­ma­ya devam ede­ce­ğiz. Üs­kü­dar’ın tüm renk­le­riy­le, tüm ses­le­riy­le var ola­bil­me­si için el ele komşu kül­tü­rüy­le omuz omuza güzel bir Üs­kü­dar’ı inşa ede­ce­ğiz.”

De­de­taş ko­nuş­ma­sı­nın ar­dın­dan stant­la­rı zi­ya­ret etti. Her per­şem­be devam edecek et­kin­lik­te, fark­lı lez­zet­ler ve fark­lı mü­zik­le­rin Üs­kü­dar­lı­la­r’ın be­ğe­ni­si­ne su­nu­la­ca­ğı be­lir­til­di.




Kaynak: Üsküdar Belediyesi

Editör: Turhan Bal

Bu haber 228 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI