Bugun...



FISTIKAĞACI SEMT PAZARINDA KİM KİME DUM DUMA

Fıstıkağacı Semt Pazarında sabah saatlerinde kilosu 20-30 Lira etiketle satılan sakız kabağı akşam 5 Liraya alıcı bulamayınca çöp yığını oldu.

facebook-paylas
Tarih: 17-06-2024 07:33

FISTIKAĞACI SEMT PAZARINDA KİM KİME DUM DUMA

Selami Ali mahallesi Eski Muhtarı Zeki Hacıosmanoğlu konu ile ilgili yaptığı tespitle ilgili şunları söyledi: “Evet Pa­zar­te­si Pa­za­rı, pa­zar­la­rın hali böyle. Sa­bah­le­yin 25-30 li­ra­ya “kabak”sat­ma­ya kal­kar: Akşam olun­ca da 5 li­ra­ya sa­ta­ma­dım der.​ Arkadaş sa­bah­le­yin 10 lira­ya sat be! İnsanoğlu, Müs­lü­ma­nın ev­la­dı. Kimin ev­la­dıy­sa. Bunu 10 li­ra­ya sat halk alsın. Sen de pa­ra­nı kazan! Olmaz.

 

De­ne­tim İlçe Be­le­di­ye­si ve Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye­si bir si­ya­si par­ti­nin eli al­tın­da. Hal Ya­sa­sı da çık­mış. Pazarda de­ne­tim ya­par­ken, tah­ta­lar kime ait kont­ro­lü­nü yap. De­ne­ti­mi ona göre yap. Her­kes is­te­di­ği fi­ya­ta sat­ma­ya kalk­arsa olmaz.

 

Ben bu­ra­dan pa­zar­cı­la­ra bir şey demek is­ti­yo­rum: Va­tan­da­şa uygun fi­ya­ta seb­ze­le­ri sat­ma­ya ça­lı­şın. Yoksa bu ka­fay­la gi­der­se­niz halk­tan imza top­la­yıp,  pa­za­rın kalk­ma­sı için elimden ge­le­ni ya­pa­ca­ğım. Mah­ke­me ka­ra­rıy­la. Say­gı­lar...”




Kaynak: Zeki Hacıosmanoğlu

Editör: Otantik Ajans

Bu haber 883 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI