Bugun...



RaporTürk, ekspertizde “uzmanlığını konuşturacak”

Otomotiv sektörü için oto ekspertiz hizmeti vazgeçilmez bir öneme sahip. Bu alanda uzman ekibi ve kaliteli bir hizmet anlayışıyla profesyonel atılımda bulunan firmalardan RaporTürk Oto Ekspertiz de iddialı çıkışıyla dikkatleri üzerine çekti.

facebook-paylas
Güncelleme: 23-11-2023 23:33:49 Tarih: 23-11-2023 01:51

RaporTürk, ekspertizde “uzmanlığını konuşturacak”

Otomotiv sektörü için oto ekspertiz hizmeti vazgeçilmez bir öneme sahip. Bu alanda uzman ekibi ve kaliteli bir hizmet anlayışıyla profesyonel atılımda bulunan firmalardan RaporTürk Oto Ekspertiz de iddialı çıkışıyla dikkatleri üzerine çekti. Türkiye'nin en çok tercih edilen oto ekspertiz markası olma adımıyla açılışına gerçekleştirdikten sonra bayi ağını genişletmeye odaklanan şirket konusunda uzman kadro ve son teknoloji teçhizatlarla kusursuz bir ekspertiz deneyimi sunuyor.

 

Profesyonel hizmet sunuyor

 

Piyasaya uygun fiyat politikası ve hızlı büyüme odaklı motivasyonuyla start veren şirket son teknoloji yazılımları ve pratik çözümleriyle de adından söz ettirmekte kararlı. Objektif ve titiz bir çalışma ortaya koyarak sektörde adımlarını perçinlemeyi esas edinen RaporTürk Oto Ekspertiz, müşterilere ait araçların tüm detaylarını incelerken eksiklikleri ve kusurları tespit edip profesyonel ekspertiz raporu hazırlıyor.

 

 

 

Güvenilirlik ve şeffaflık ön planda

 

Araç alıcıları ve satıcıları arasındaki otomobil alım-satım sürecinin daha adil ve şeffaf olmasını sağlayan, alanında uzman ve tecrübeli kadrosuyla hizmet sunan şirket, kusursuz hizmete odaklanmış durumda. Güvenilir, şeffaf ve kaliteli hizmet anlayışıyla sektörde öne çıkan RaporTürk, ikinci el araç alım satım sürecinde müşterilerine güvenli bir ortam sağlamaktadır.

 

 

Etkin ağ ve teknik çözümlerle ilerleyecek

 

Bronz, gümüş, altın paket ile birlikte tekli paketler ve Elektrikli otomobil Ekspertiz Paketi hizmeti çeşitliliği ile hareket eden şirket, sektöre yeni bir dinamizm kazandırırken ikinci el başta olmak üzere teknik atımı ve teknolojik çözümleriyle de müşterilerinin beklentilerine ey rasyonel çözümü sağlamakta kararlı. Bayi atılımları ile birlikte hizmet ağını genişletmeyi planlayan RaporTürk Oto Ekspertiz, teknik dokunuşlarıyla da otomotiv sektöründe yıldızını parlatmayı hedefliyor.

 

Etkinliğini daha da genişletecek

26-29 Ekim tarihlerinde 21. Franchising ve Markalı Bayilik fuarı'nda da yerini alarak tanıtım atılımı yapan RaporTürk Oto Ekspertiz, sunumuyla birlikte yoğun bir ilgi görürken bayilik adımlarını da ülke genelinde yaygınlaştırmayı amaç ediniyor. Bulgurlu Mah. Libadiye Cad. No:19/3 Üsküdar/ İstanbul merkezli il bayi atılımını gerçekleştiren şirket yeni çözüm önerileri ve titizliği ile de sektörde kalıcı olmayı amaçlıyor.



HABER VİDEOSU





Kaynak: Haber Merkezi

Editör: Turhan Bal

Bu haber 1111 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI