Bugun...


ÇAĞLA AÇIKGÖZ

facebook-paylas
Eylül
Tarih: 03-10-2023 01:07:00 Güncelleme: 03-10-2023 01:07:00


Eylül ayı benim için yeni başlangıçlar demek. Harika bir yolculuğa çıktım. Yaşamın farklı yönlerini bambaşka bir bakış açısıyla keşfetmeye başlayacağım bir yıla hazırlıyorum kendimi.

Kollektife hizmet etmeyi görev edinmiş yanımla tanışma fırsatını buldum. Dilerim herkes yeni başlangıçlara yelken açar ve bu başlangıçlar devamında sizlere çok daha faydalı ve mutlu kapılar açar.

Ne yaşayacağımızı bilemediğimiz yeni yılın öncesinde umuyorum ki, 2023 ün son aylarında, kaybettiğiniz zamanın değerli olduğunu fark etmiş olursunuz.

Lider ruhların, lider kimliklerin kurduğu sistemi var etme çabasıyla  yaşadığımız bu coğrafyada dilerim herkes yolumuza ışık olur.

Eylül…

Güzel dilekler ayı.

Ataol Behramoğlu’nun şiiri karşılıyor bizi bu ay,

Eylül sabahının serinliğini /Yaprakların serinliğini /Ciğerlerime dolduruyorum //Sessizlik ve serinlik /Birleşiyor /Yıkanmış güvercinler /Ve çok uzakta bir tren sesi //Her zaman yeniden başlamak duygusu /Doğuyor içimde /Her uyanışımda //Düşmanlarımı bağışlıyorum /Daha çok seviyorum dostlarımı /Her uyanışımda //Eylül sabahının serinliğini /Yaprakların serinliğini /Yüreğime dolduruyorum

Bağışlama ayı. Kendinizi, geride bıraktıklarınızı, kızdıklarınızı, küstüklerinizi ve ihanete uğratanları affettiğiniz ay. Affedin ve helalleşin diyor Eylül bize.

Doğanın eşsiz kokusunu ciğerlerime doldurup kendim dahil herkesi affediyorum.

Karşınıza çıkan herkes size ışık olsun,
Sevgiyle kalın.

 



Bu yazı 443 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YUKARI