Bugun...


AYDIN COŞKUNTÜRK

facebook-paylas
ŞIH MI UÇTU MÜRİTLERİ Mİ UÇURDU?
Tarih: 16-06-2023 11:00:00 Güncelleme: 16-06-2023 11:05:00


Adam İstanbul’un göbeğinde caminin arka bahçesine ölen köpeğini gömüyordu. Bunu gören komşular hemen cami hocasına haber verdiler. Hoca, köpeği gömen adamı bulup, derhal gömdüğü yerden çıkarmasını, yoksa polise haber vereceğini söyledi.

 

Cami çıkışında adam geldi ve hocaya; evet hocam köpeği ben gömdüm ama buna mecburdum.
Hoca merakla; hayırdır oğlum niye böyle bir günah işledin. Adam; hocam bana köpeğimin vasiyetiydi oraya defnedilmek der. Hoca; sinirleniyorum, dalga mı geçiyorsun, köpek konuşur mu? Yalan söyleme.

 

Adam; hocam konuşuyordu, hatta sizin sesinizin güzel olduğunu ve vefatından sonra size de 10 Bin Türk Lirası vermemi söylemişti. Ben o parayı da getirdim size.

 

Hoca şöyle bir etrafına bakar, yahu ben bu rahmetli köpeğimizi hatırladım. Birçok defa rüyalarıma girdi ve benimle de konuştu. Kendisi Hun Türklerinin büyük savaşçısı Tarkan’ın Kurt’unun soyundan geldiğine bizzat ben şahidim.

 

Çok kıymetli köpeğimizin ölümü, beni ziyadesi ile üzmüştür arkadaşlar der.


SEÇİMLE   İLGİLİ


SÜLEYMAN DEMİREL, BÜLENT ECEVİT, ALPARSLAN TÜRKEŞ, NECMETTİN ERBAKAN, TURGUT ÖZAL Hepinize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanınız cennet olmuştur inşallah. Bu gün lanet olası koltuk için ONUR, GURUR, HAYSİYET, DİN, AHLAK, VATAN, BAYRAK, YÜCE TÜRK MİLLETİ YOK SAYILMIŞTIR. YALAN, DOLAN, HAKARET NORMAL GÜNLÜK YAŞAM TARZI  KABUL EDİLMİŞTİR.
Seçim vatan millet menfaati için yapılır.
Türk Polisi katilleri nerede? Mecliste
Türk düşmanları nerede? Mecliste
Kadın düşmanları nerede? Mecliste
Siz Türk milletinin bu vekilleri hak ettiğini düşünüyor musunuz?
Vatan hainleri bu milletten toplanan paradan maaş alacak! Mutlu musunuz?
Çok vatansever, halkçı, milliyetçisiniz ya! Pardon unuttum. Birde çok dindarsınız. Seçim çalışmalarınızda harcadığınız paranın kaç lirası cebinizden çıktı?
Cevabını herkes biliyor: SIFIR TÜRK LİRASI!

 

Her hafta meclisi İstiklal Marşı ile açar mısınız?
Seçim çalışmaları sırasında diğer partilere iftira attınız mı?
Cennet, cehenneme inanıyor musunuz?
Türkiye’nin yıllardır kanayan yarası olan; SMA ve LÖSEMİLİ çocukların tedavileri için niye para bulamıyorsunuz. Bu çocuklar Suriyeli olsaydı para bulunur muydu?


Üniversite öğrencileri ve mezunları çay simit parası bulamaz iken Suriyeliye yaratılan imkanlardan rahatsız olmuyor musunuz?
Depremzedelerin durumunu düşününce uyuduğunuz yastık batmıyor mu?
Yıllardır parti liderleri TV kanalında niye karşı karşıya gelemiyor?
Yıllardır bulunamayan doğal gaz, üretilemeyen yerli otomobil,
köprüler, tüneller, otoyolları ne oldu da seçim öncesi bir mucize ile hayatımıza gireceğini öğrendik?


PROF. DR. ENGİN ARIK TÜRKİYE’DE EKİBİ İLE BİRLİKTE TORYUM REZERVİ BULUYOR, BU KEŞİF YAPILDIĞINDA TÜRKİYE’NİN BORCU 500 MİLYAR DOLAR. TORYUM’UN DEĞERİ BORCUMUZUN 500 KATI  BÜYÜKLÜĞÜNDE  YANİ TÜRKİYE’DE HERKES ZENGİN OLACAK 30 KASIM 2013’te ISPARTA’DA DÜŞEN UÇAKTA TÜM EKİBİ İLE BİRLİKTE ÖLDÜ!


30 Kasım 2013 gününden sonra  yüz yıllık enerjimizi karşılayacak Toryum elementi ile ilgili adam gibi bir laf eden yok. Biz zenginiz haberimiz mi yok? Neden ON yıldır gerçek bir keşiften haber alamıyoruz. Biz bilim insanlarımıza niye sahip çıkamıyoruz. Yoksa toplum olarak ilim veya bilim bize ters mi geliyor? Eskiden ilgimizi çekmeyen ve gereksiz bulduğumuz dedikodu tadı bile vermeyen konular bu zamanda insanların ilgi alanında.
Siz hiç duydunuz mu rahmetli Bülent Ecevit’in Alevi mi Sünni mi olduğunun konuşulduğunu.


Ben yıllarca MHP’nin içinde bulundum. Rahmetli Alparslan Türkeş hakkında Alevi mi Sünni mi diye konuşulduğunu bile duymadım!

 

Köken, Soy bağı, din, dil, ırk hiç bir önemi olmayan unsurlardır. Yıllardır Yahudi deriz; İsrail deriz. Vay büyük düşman diye ilan ederiz. Dünyanın gözü önünde İsrail’e kafa tutarız. Eee! Sonra ne yaparız? Bizim her gün evimize giren yere düştüğünde öperek başımıza koyduğumuz ekmeğimizin buğdayını İsrail’den alırız. Cumhurbaşkanımızın madalyası bile İsrail’den: “Üstelik dünyada tek İslam ülkesinde bizim Cumhurbaşkanımıza verilmiş.” Biz böyle ilginç bir milletiz!

 

Ekmekten sonra kutsalımız SU. Ülkemizde içtiğimiz suyun büyük bir kısmı ikinci büyük düşman gördüğümüz Fransa’nın. Ülkemizde birçok ünlü  SU markasının sahibi Fransa’dır. Soframızda, dolabımızda, sokakta, içtiğimiz suyun sahibi gavur dediğimiz Fransa’dır.
Bizim kültürümüzde Rumlar; balık ve zeytinyağlı yemek ustasıdır. Osmanlı’da Ermeni ustaların elinden çıkan ustalık eserleri evlerin her köşesinde görülürdü.


Siyasiler Ermeni’yi, Rum’u, Yahudi’yi düşman göstermekten vazgeçmeli ve biran önce içimizdeki hainleri temizlemeli.
Allah’ın dininde birilerine helal olan birilerine haram değildir.
Allah’ın dininde sarık, şalvar, cübbe, takke dini temsil etmez.
Din; ahlaklı olmayı, çalışmayı, okumayı, araştırmayı, hakkını korumayı emreder. Şerefli, haysiyetli, onurlu, dürüst olmayı emreder. Kafaları değiştirelim!

 

PAPAĞAN

 

Evin hanımı bütün gün evde tek başına olmaktan şikayetçiydi. İnternetten bir papağan siparişi verdi. Hem arkadaş olur, hem eğlenirim diye düşündü.


Papağan özel ambalaj ve kafesi içinde eve gönderildi.


Ancak beklenmeyen bir durum oldu. Papağanın kafesinde satıcının notu vardı. Efendim; bu papağan sizden önce  genelev sahibi tarafından satın alınmıştı ve uzun bir süre genelevde kaldı. Sonra bize geri geldi. İsterseniz iade edebilirsiniz.
Kadın benim için önemli değil diye düşündü ve ambalajı açtı. Kafesi çıkardı. Sıkılan papağan, keyiften konuşmaya başladı:
Oooo!  Yeni bir mekan, çoook güzelll! Kadını gördü. Oooo yeni patroniçe harika!
O sırada kadının kızları geldi. Papağan; kızları görünce oooo yeni sermayelerde geldi.


Daha sonra komşunun  kocasıyla oğlu uğradı. Papağan; oooo müşterilerde gelmeye başladı. Hayırlı işlerrrr diye bağırdı.
Akşam oldu. Kadının kocası geldi ve papağan aaaaaa hoş geldin Abdi Abi bende bunların p*z*v*n*k*i  nerde kaldı diyordum? Eski evden bir sen birde ben buradayız!

 

TÜRKİYE’Yİ, TÜRK BAYRAĞINI, SEVENLERİN KURBAN BAYRAMINI KUTLAR YÜCE TÜRK MİLLETİNE  MUTLU HUZURLU GÜNLER DİLERİM.

 

 

 



Bu yazı 2219 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YUKARI