Bugun...



ARTIK TALAN YOK, YIKIM VE GÖZYAŞI YOK

Av. Onur Cingil, 2024 yerel seçimlerinde Üsküdar Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Altunizade’deki Mercure Otel’de düzenlenen buluşmaya binlerce Üsküdarlı katıldı. Sık sık alkışlarla kesilen konuşmasında Av. Cingil kentsel dönüşümcü ve katılımcı demokrasi vurgusu yaptı.

facebook-paylas
Güncelleme: 05-12-2023 06:17:42 Tarih: 05-12-2023 02:38

ARTIK TALAN YOK, YIKIM VE GÖZYAŞI YOK

Konuşmasında Üsküdar’da yeşil alanlara sahip çıkacağını belirten Av. Onur Cingil; “Yeşile, doğaya, canlıya duyarlı bir şehir için. Deprem gerçeğini görüp, para için, rant için değil insan için hayat için çocukların ölmemesi için yapılan bir kentsel dönüşüm için.Bu şehri tarih, turizm, kültür kenti, öğrenci ve eğitim kenti yapabilmek için. “Oğlum ölmeden bir kez şu belediyeyi kazandığımızı görmek bana nasip olsun” diyen teyzelerim, amcalarım için, sizler için. Üsküdar’ı kazanıp sizlere vermek için, tüm sorunları bilen, çözümleri yıllardır zihninde, kalbinde ve tecrübelerinde taşıyan bir kardeşiniz olarak Üsküdar belediye başkanlığına adayım.” dedi.Aday olması halinde her kesimin oylarını alarak Üsküdar Belediye Başkanlığı’nı mutlaka kazanacaklarını belirten Av. Cingil açıklamasında

“Üsküdar’ı Kazanacağız Ve Üsküdar’ı “Kazanacak Aday” benim. Neden mi? Onur’a herkes oy verir. Bakın imza kampanyaları yapılıyor belki de ilk defa biri aday olsun diye. Bana herkes oy verir. Her memleket, her mahalle. Yavuztürk’te bağdaş da kurduk, Kirazlıtepe’de dozere de karşı durduk, Validebağ’da yeşili koruduk, AKP’li vatandaşın da belediye personelinin de yanında olduk. Partisine bakmadık kimsenin. Memleketine bakmadık kimsenin. İşte ben bu yüzden Trabzonluyum, Rizeliyim, Orduluyum, Sivaslıyım, Adıyamanlıyım, Kastamonuluyum, Siirtli, Vanlıyım. Ben Türküm, Kürdüm, Sünniyim, Aleviyim. Ben siz ne görüyorsanız oyum, Sizin Onur’unuz, Sizin evladınızım…” ifadelerini kullandı.

 

 

Av. Onur Cingil’in adaylık açıklamasının tamamı şöyle:

İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜMÜZ İÇİN ‘MERHABA’ DİYORUZ…

Çok Değerli Üsküdarlılar. Üsküdar dışından desteğe gelen değerli dostlarım, parti büyüklerim, kardeşlerim. Beni gencecik bir fidanken alıp bu ulu çınarın bir parçası yapanlar, hepiniz hoş geldiniz, Sefalar getirdiniz.

Evet iktidar yürüyüşümüz için, halkın iktidarı için Merhaba dedik.

Merhaba sade ama güzel bir kelime. Merhaba, kelimenin kökeni olarak, “sana benden bir zarar gelmez” demek birçok kaynağa göre.  Yani merhaba, halka zarar, akla zarar bir belediye yönetiminin gidip, halka değer katar bir yönetimin geldiğini müjdeleyen bir kelime.

30 YILLIK HASRETE SON VERMEK İÇİN BUGÜN BAŞLIYORUZ

Evet hep birlikte 30 yıllık hasrete son vermek için bugün başlıyoruz. İktidar için, özlediğiniz kazanma duygsu için, bugün bu kardeşinizin attığı öncü adıma sizler de adımlarınızı katıyorsunuz.

Hep birlikte başarmaya, hep birlikte kazanmaya var mısınız?

''Seni görüyorum yine İstanbul Gözlerimle kucaklar gibi uzaktan

 Minare minare, ev ev, Yol, meydan.

Geliyor Boğaziçi’nden doğru

Bir iskeleden kalkan vapurun sesi, Mavi sular üstünde yine

Bembeyaz Kızkulesi.” (Ziya Osman Saba)

 

O YIKTIKLARI, PERİŞAN ETTİKLERİ GÜZELİM KIZ KULESİ İÇİN DE KAZANACAĞIZ.

Kimse merak etmesin

Üsküdar kadim şehir, güzel şehir. Şiirlere, şarkılara konu olan bir şehir. Anadolu’nun İstanbul’u, İstanbul’un Anadolusu bu şehir. Bugün 533 Bin nüfusu ile, 33 Mahallesi ile, 2501 Cadde ve Sokağı ile 35 Km2’lik bir cennet bu şehir. Boğazı, tarihi yerleri, Beykoz’dan Kadıköy’e kadar uzanan, 40’tan fazla ilden büyük bir şehir.

Şahsen benim için de, okuduğum, gençliğimi yaşadığım, sokaklarında cebindeki son 5 tl ile 1 hafta gezdiğim, o zaman var olan tek devlet yurdunda konakladığım, ek işle çalışarak ayakta kaldığım, büyüdüğüm, önce mesleğimi, sonra ekmeğimi kazandığım, her bir sokağında adım attığım, her bir sorununa koştuğum, her bir insanına dokunduğum, biricik oğlumu büyüttüğüm bir şehir.

 

 

 

YEŞİLE, DOĞAYA VE CANLILARA DUYARLI BİR ŞEHİR İÇİN

Üsküdar benim için çok önemli bir şehir, tıpkı sizlerin için olduğu de gibi. Gençlik kollarından geldiğim siyasi yaşamımda, her bir kademesinde piştiğim bu yaşımda, tüm biriktirdiklerimle, tüm kattıklarınızla, Özlenen Üsküdar için, yaşanılabilir bir Üsküdar için, geçilen değil, gezilen Üsküdar için, Adeta halk düşmanı yönetimi bırakarak, muhtarlarıyla, STK’larıyla birlikte yönetimin yapıldığı halkın iktidarı için. Yeşile, doğaya, canlıya duyarlı bir şehir için. Deprem gerçeğini görüp, para için, rant için değil insan için hayat için çocukların ölmemesi için yapılan bir kentsel dönüşüm için, bu şehri tarih, turizm, kültür kenti, öğrenci ve eğitim kenti yapabilmek için,  “oğlum ölmeden bir kez şu belediyeyi kazandığımızı görmek bana nasip olsun” diyen teyzelerim, amcalarım için, sizler için. Üsküdar’ı kazanıp sizlere vermek için, tüm sorunları bilen, çözümleri yıllardır zihninde, kalbinde ve tecrübelerinde taşıyan bir kardeşiniz olarak Üsküdar belediye başkanlığına adayım.

 

BU SEÇİM BİTMİŞTİR, BU SEÇİM ARTIK KAZANILMIŞTIR

Şunu çok net söyleyeyim, ben aday olma peşinde değilim. Üsküdar’ın bir tarihte adayı olarak anılmak istemiyorum ben! Ben Üsküdar’ın 30 yıl sonra CHP belediye başkanı olmak için yola çıkıyorum. Siyaset iddia işidir evet. Size şunun sözünü verebilirim ki, benim aday gösterilmem halinde bu seçim artık bitmiştir. Bitmiştir. Bu seçim kazanılmıştır.

 

ADAYLIK AÇIKLAMASI YAPACAĞIZ DİYE KÜLTÜR MERKEZİNİ VERMEDİLER

Nereden mi biliyorum. Biz bu toplantıyı Üsküdar Belediyesi’nin tesisi olan Bağlarbaşı Kültür Merkezinde yapmak istedik. Önce dediler ki; “kimin için istiyorsunuz.” Birden fazla kişi üstünden istedik, hep aynı soru. Bu arada belli değil, kültür merkezinin takvimi bakalım edelim dediler. İnanılır gibi değil. Tabi baktılar ki Onur Cingil adaylık açıklaması yapacak. Bir anda doldu kültür merkezi.

 

HİLMİ TÜRKMEN VE ŞÜREKASI KORKUYOR

Yani, ben kazanacağımı nereden biliyorum biliyor musunuz? Hilmi Türkmen’in ve şürekasının yaptıklarından,  “korkularından”, korkaklıklarından biliyorum. Ama devam etsinler böyle,

 

 

SADECE VE SADECE 119 GÜNLERİ KALDI.

“Bir yaprak düştü döne döne şadırvana; Bir kumru su içti şadırvandan.

Üsküdar'ın fakir evleri göründü uzaktan

En arkada Çamlıca tepeleri.'' (Oktay Rıfat Horozcu)

 

TÜM ÇÖZÜMLERİ BİLEN BİR KARDEŞİNİZİM

İşte ben o Mahallelerin bir çocuğu olarak Üsküdar’ı YÖNETME görevine adayım. Kirazlıtepe’nin, Yavuztürk’ün, Mehmet Akif’in, Güzeltepe ve Bahçelievler’in, Ferah’ın, Küplüce’nin bütün sorunlarına koşmuş, bütün mağdurlarını tutmuş, bütün çözümlerini bilen bir kardeşinizim.

Tarihi Üsküdar’ın, Merkez mahallelerin, nefes alacak yerleri kalmamış, Validebağ Korusu gibi, Tibaş Parkı gibi, Çamlık Sokağı gibi var olan nefes alınacak yerleri de sökülüp alınmaya çalışılmış o tüm mahallelerinin de Onur’uyum.

 

YÜZLER GÜLECEK, DERTLER BİTECEK

Biz başlıyoruz derken, bu aslında kazanmak için bir startı ifade ediyor, siyasete başlamıyoruz. Halk iktidarı için bir start bu. Bu start Üsküdar sokaklarında çalışmaya başlamak için değil. Zira bu start yıllar önce başladı benim için. Çok şükür ki, bana “BAŞIN DÜŞERSE DARA, ONUR CİNGİL’İ ARAdediniz, “ÜSKÜDAR’IN ONUR’U VAR” da dediniz. Ben de her zaman size dedim ki, “ÜSKÜDAR’A EMEK VERMEK ONUR’DUR”. İşte ben bunun için ADAYIM.  Biliyorum, görüyorum, gözlerinizin ta en derinliklerinden kalbinize giden yolda hasret var, endişe var, üzüntüler var.

Sevgili Üsküdarlılar, Değerli Örgütüm,

Ne zaman bir çaresizlikle karşı karşıya olduysanız beni çağırdınız. Yanınızda olmayı hep görev bildim Şimdi de 30 yıllık ‘iktidar hasreti’ sorunuzu çözüyorum. Ben bu hasreti ortadan kaldırmak için adayım. 1 Nisan’da AKP’ye yüz yılın en güzel şakasını yapacak bu kardeşiniz. Seçimi hep birlikte kazanacağız, sonra Üsküdar’a kazandıracağız. Yüzler gülecek, dertler bitecek emin olun.

 

ARTIK TALAN YOK, YIKIM VE GÖZYAŞI YOK

Artık Talan YOK, Yalan YOK, Yıkım, Gözyaşı YOK, Yeşil gaspı YOK, Aş evinde dönen dolaplar, koridorlarda olan olaylar YOK, İhaleciler, rantiyeciler YOK. Halka zulüm Yok

Sayıştay Raporu ortada,

Ne yapıyor şimdiki yönetim :

*Gelirler arttı ama yetmedi bütçeyi de arttırdı. Neden? Çünkü giderler de kat be kat arttı.

*KAMUNUN NEYİ VARSA SATTI, Üsküdar sınırlarını bırakalım başka ilçelerdeki takasları, mesela Ordu’daki arazisini – ki neden var oralarda o da ayrı bir konu – onu da sattı.

*Terk alanları kayıp yok. Kentsel Dönüşüm bundan yapıyorlar ya zaten.

*Yandaş vakıf ve derneklere ihalesiz yer tahsisi, sözleşme yok, süresi bitene de çık buradan diyen yok.

Ücretsiz yer tahsis etmiş inanabiliyor musunuz? Bunlar hepimizin hakkı olan yerler, tüyü bitmemiş yetimin hakkı.

*Bir temsil giderleri var inanamazsınız. Bu giderler neden arttı biliyor musunuz?

 

SEÇİM VAR DİYE DAĞITIMLAR YAPILACAK, PROMOSYONLAR DAĞITILACAK.

Şimdi seçim var diye dağıtımlar yapılacak, promosyonlar dağıtılacak. Valla ne dağıtırsanız dağıtın, istediğiniz kadar seçmen kaydırın, bu kardeşiniz sizinle birlikte bu kötülüğü yenecek, Üsküdar kazanacak.

Gördünüz di mi. Bu mevcut Belediye Başkanının akçeli işleri New York’tan çıktı, biz çıkardık. Allah’tan New York’ta Savcılar var da bu skandal ortaya saçıldı biz de bunu Üsküdar’da gündem ettik. Hep ensesinde olduk, şimdi bir adım önüne geçiyoruz AKP’li belediyenin.

 

ÜSKÜDAR BUNU HAK ETMİYOR

Üsküdarlılar sevdiler yıllar içinde bizi. Dedim ya siyaset iddia işidir. Belediye personelinin sözü bu. Şu an Üsküdar belediyesinde sandık konulsa ben çıkarmışım. Zira onlar yapmadı, belediye personeline de bu kardeşiniz sahip çıktı. Sürdüler, sövdüler, dövdüler, zehirlendiler ölüyorlardı susun dediler, ser sefil belediye personellerini, tüm Üsküdar’ı olduğu gibi biz koruduk kolladık, yanlarında olduk.

Kısacası, Üsküdar bunu hak etmiyor. Üsküdar kadim şehir, güzel şehir. Şiirlere, şarkılara konu olan bir şehir. Şimdi, şeffaf yönetim geliyor, hesap verebilirlik, Meclis canlı yayınları, ihalelerin canlı yayınlanması. Tüm meclis kararları meydanlarda yayınlanacak. Belediye başkan ve yardımcıların müteahhiti olmayacak.

 

HALKINA KARŞI SORUMLU BİR BELEDİYE

Benim bir Allah’ım, bir de halkım olacak. Muhtarlarla birlikte yöneteceğiz Muhtar Meclisi kurulacak Yerel Basın ile birlikte bulacağız sorunlara çare. Özgür basını destekleyeceğiz. Halkı ile sorunlu değil, halkına karşı sorumlu bir belediye olacak.

Belediye önünde her gün eyleme gerek kalmayacak. Çökme, Peşkeş, tüyü bitmemiş yetimin hakkını imtiyazlı bir gruba verme dönemi bitti.

 

ÜSKÜDAR’IN NİMETLERİ VELİ NİMETLERİMİZ HALKIMIZA VERİLECEK.

Esnaf bu sefalet düzeninden kurtulacak. Çünkü Üsküdar yaşanılabilir bir şehir olacak. Üsküdar Tarih, Kültür, Turizm, Eğitim ve Öğrenci Kenti olacak.

Bunları söylüyoruz, bunları vaad ediyoruz. Çünkü yıllardır dersimize çalışıyoruz.

 

BEN HAZIRIM. BEN YILLARDIR BU SINAVA ÇALIŞIYORUM.

Bana bu örgütün her kademesi güvenir. Bu konuda hakkımı verir. Çalışkanlığıma, ehliyetime, insani ilişkilerime, örgütü ve kitleleri sokağa indirme kabiliyetime kimse bir şey diyemez diye düşünüyorum. Bunu niye söylüyorum çünkü ancak birlik ve beraberlikle hep birlikte kazanabiliriz bu seçimi. Ben bu partinin altyapısından gelen hepinizin evladıyım, sizleri çok iyi tanıyorum.

Az önce proje taslaklarımızı gördünüz. İnanılmaz işler başaracağız birlikte.

Türkiye’ye örnek olacak “ÜSKÜDAR MODELİ”ni ortaya koyacağız.

“Şeffaf, halkla barışık, halkla birlikte bir yönetim.”

 

ü  İLK İŞİMİZ KENTSEL DÖNÜŞÜM OLACAK. “DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLACAK”.

Hem CHP iktidarının dönüşü bu, sosyal demokratların… Hem de Kentsel Dönüşüm Muhteşem olacak.

Bu konuyu iyi bildiğimi, Türkiye’de bu konuda referans gösterilen birkaç kişiden biri olduğumu biliyorsunuz. Ben bu zamana kadar hep itiraz ettim, halkın hakkını korudum. Şimdi HALKA HAKKINI VERECEĞİM.   

Şeffaf, Adil, Hakkaniyetli, Katılımcı, Güven olan, Güvence yani Sözleşme Sunulan, Rantı değil halkı, hakkı, canı önceleyen, Müteahhit için değil, Halk için, Barınma hakkı için yapılan bir dönüşüm. Hedefimiz bila bedel dönüşüm. Bunu birçok yerde projelendirebiliriz buna imkan var. İmkanı olmayan yerlerde de ödeme kolaylığı sağlayabiliriz.

Yeter ki isteyelim. Yeter ki avanta peşinde koşan bir belediye olmasın. Ben bu işi biliyorum unutmayın.

 

ü  ÜSKÜDAR’IN IŞIKLARI ERKENDEN KAPANMAYACAK. ŞEHİR 7/24 YAŞAYACAK.

Üsküdarlı başka şehre gitmeyecek, kadınlar şehrin sokaklarında endişe beslemeyecek.

 

ü  ÜSKÜDAR, TARİH, KÜLTÜR VE TURİZM KENTİ OLACAK.

Üsküdar gerçek kimliğini bulacak, ( turizmin gözbebeklerinden olacak ) tüm dünya Üsküdar’a akacak. Böylece kişi başına düşen gelir artacak.

 

ü  ODALARIN ODASI OLACAK.

Meslek Odalarının belediye binasında odası olacak. Tüm planlar ve projeler meslek odalarına sorulacak. Meslek Odaları ile davalı değil, halka faydalı bir belediye olunacak.

 

ü  ÜSKÜDAR’I SİVİL TOPLUM İLE BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ. AMA BAZI SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI İLE DEĞİL HEPSİYLE, HEPSİYLE!

Akıllı, yeşil dostu binalarda Sivil Toplum Örgütlerine mekan desteği verilecek.

 

ü  ÖĞRENCİLİĞİ BURADA GEÇMİŞ, DEVLET YURDUNDA KALMIŞ BİR KARDEŞİNİZ OLARAK SÖYLÜYORUM, BU ŞEHİRDE ÖĞRENCİ YURDU YOK. BUNU BİZ YAPACAĞIZ.

Kreş yok biz açacağız. ÖğrenciKart projemizle öğrenciler geçim sıkıntısı çekmeyecek. Okullarda ücretsiz gıda hayal olmayacak. Yapacağız, yapabiliriz hepsini.

 

ü  İSTİHDAM HAMLEMİZ OLACAK, KADIN VE GENÇ İSTİHDAMI.

Belediyenin mesai çıkışında bir gün gidip servis araçlarının sayısına ve üzerinde yazan ilçelere lütfen bakın. Üsküdar’da işsiz yok da diğer ilçelerden mi belediye için istihdam yapılıyor!?!?

 

ü  ÜRETİM – TÜKETİM KOOPERATİFLERİ VE ÜSKÜDAR MARKET PROJEMİZ…

 

ü  SPOR KULÜPLERİNE DESTEK VERİLMESİ…

Mesela Üsküdar’ın herhangi bir spor kulübü neden 1. Ligde değil? Neden bireysel sporlarda madalyalı bir şehir olamıyoruz birkaç örnek dışında?

 

ü  YERALTI OTOPARKLARI, DİJİTAL KÜTÜPHANE, GEZEN KIRTASİYE, İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ÜCRETSİZ MAĞAZA DAHA NELER NELER…

 

ü  ÜSKÜDAR BAZAAR İLE ÜSKÜDAR’IN KENDİNE ÖZGÜ ÜRÜNLERİNİN SATILDIĞI, TABİRİ CAİZSE ŞEHRİN TURİZM POTANSİYELİNİ ARTTIRACAK BİR MAĞAZA…

 

ü  ÜSKÜDAR KONSERVATUARI, ÜSKÜDAR KOROSU, ÜSKÜDAR BANDOSU, DÜNYANIN EN GÜZEL AÇIK HAVA TİYATROSU

 

ü  TECRÜBE ENSTİTÜSÜ İLE ÜSKÜDAR’DA YAŞ ALMAK ÇOK KEYİFLİ OLACAK. RİNG HATLARIYLA BÜYÜKLERİMİZ ŞEHRİN CAZİBE ALANLARINA ULAŞABİLECEK.

 

ü  ÜSKÜDAR YEŞİL BİR ŞEHİR OLACAK.

 

Validebağ korusu Hyde park olmayacak, koru kalacak koru! Parklar imara açılmayacak. İstanbul’un en yeşil şehri olacak Üsküdar.

 

ü  HAYVAN DOSTU BİR ŞEHİR, ÇOCUKLARIN PARKLARINA GÖZ DİKİLMEYEN BİR KENT, ÖĞRENCİLERİN GIDAYA ULAŞABİLDİĞİ, SADECE GELECEKLERİNİ DÜŞÜNDÜKLERİ BİR ŞEHİR….

 

ü  DEPREM BİR REALİTE, DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLACAK DEDİK AMA BİR DE DEPREM TOPLANMA ALANLARI AÇMAMIZ GEREKMEKTE.

 

Afete hazırlık dersleri ve bir afet birimi bu şehrin ihtiyacı olan.

 

ü  GENÇLERİN SADECE  “İYİ  ALIŞKANLIKLARININ”  OLDUĞU KÖTÜ ALIŞKANLIKLARIN ORTADAN KALDIRILDIĞI BİR KENT OLACAK BU KENT.

 

BELEDİYECİLİKTE ‘ÜSKÜDAR MODELİ’ GELİYOR

Nasıl mı yaparız bunları? Birilerine giden hortumları tıkayarak, birilerine giden paraları halka dağıtarak. İşte bunları yapınca bunun adı belediyecilikte Üsküdar modeli olur. İşte bu model geliyor. Bunu hep birlikte yapacağız. Üsküdar Halkı ile birlikte.

Tüm partililer yol arkadaşım, Tüm adaylar yol arkadaşım, Hepsi değerli ve baş tacı.

Benim mahalle etüt etmeye vakit ayırmama gerek yok, Üsküdar’ın her mahallesini tanınıyor olmam avantajım olacak. Bu tanışıklığım ise birlikte kol kola, omuz omuza yapılan mücadelelerden gelmekte…

Ciddi bir teknik ekiple projeler  hazırlanmakta,  bir kısmının fizibilitelerinin bile yapılmış bulunmaktadır. Her konuda rüştünü ispatlamış uzmanlarla çalışıyoruz ve çalışmaya halkayı daha da arttırarak devam edeceğiz.

 

BU İŞ İÇİN CİDDİ BİR BÜTÇE PLANLANIYOR

Merak etmeyin, Üsküdarın makus talihini yeneceğiz. Siyah araba camları arkasına sığınan, korumalarla gezen, herhangi bir dakika olur da gelir diye trafiği açtırmak için yazın sıcakta kışın soğukta gün boyu zabıta diken, çok övündükleri Nev Mekanlarında belki herhangi birine gider diye kendine her birinde masa ayırtılmış halktan kopup bir Belediye Başkanı değil, halkın arasına karışan, halkın masasına, sofrasına oturan bir Belediye Başkanı size sözüm.

Kentsel dönüşümü derhal çözecek, amacın sadece ve sadece sağlıklı binalarda ve sağlıklı bir çevrede yaşama hakkı kapsamında bakan bir belediye gelecek.

Tapu sorunları, imar sorunları, hisseli parsel sorunları olmayan bir belediye…

 

BİZZAT KENDİSİ SORUN DEĞİL, ÇÖZÜM OLAN BİR BELEDİYE. TAHSİLAT YAPAN DEĞİL, ÇOCUKLARIN TAHSİLİNE KATKI YAPAN” BİR BELEDİYE…

Süreç içerisinde tüm örgütü ve her kademede talep açmış adayları kucaklayan, kapsayan, birleştiren, kadroları paylaşan bir anlayış size önerim ve vaadim. Ben tüm örgüte de, tüm Üsküdar’da sonuna kadar kollarımı hep açtım, hep gülümsedim, hep el uzattım. Bu avantajla da başarılı olacağımıza eminim.

 

ÜSKÜDAR’I KAZANACAK ADAY BENİM!

Bu kadar şey anlattık, yapacağız dedik. Söz verdik, yetki istedik. En başta dedim en sonda da söyledim. Sizlere en büyük vaadim: Üsküdar’ı Kazanacağız Ve Üsküdar’ı “Kazanacak Aday” benim. Neden mi? Onur’a herkes oy verir. Bakın imza kampanyaları yapılıyor belki de ilk defa biri aday olsun diye.

Bana herkes oy verir. Her memleket, her mahalle. Yavuztürk’te bağdaş da kurduk, Kirazlıtepe’de dozere de karşı durduk, Validebağ’da yeşili koruduk, AKP’li vatandaşın da belediye personelinin de yanında olduk. Partisine bakmadık kimsenin.

Memleketine bakmadık kimsenin. İşte ben bu yüzden Trabzonluyum, Rizeliyim, Orduluyum, Sivaslıyım, Adıyamanlıyım, Kastamonuluyum, Siirtli, Vanlıyım. Ben Kürdüm, Türküm, Sünniyim, Aleviyim. Ben siz ne görüyorsanız oyum, Sizin Onur’unuz, Sizin evladınızım…

 

TERCİHİM ÖN SEÇİM

Herkes biliyor yine söyleyim, Tercihim ÖN SEÇİM. Ben bu partinin evladıyım, her türlü sandığa girmeye hazırım. Üsküdar’ı kazanmak istiyorsak, örgüte kulak verelim.

Yoksa bu örgüt bir travma daha kaldıramaz, örgütün sahaya inmesi için örgütün bağrından kopmuş, her kademelerde yoğrulmuş, bu partinin altyapısından yetişmiş, tüm sorunları bilen, emek veren, her sokağında ayrı ayrı mücadele eden bu seçimi kazanacak kişiye yol verelim.

Sonra hep birlikte tüm Üsküdar’da bayram edelim.

 

“Alınacak Anadolu'nun öcü

Yerde kalmayacak çekilen acı

Açıldı geliyor şafağın ucu

Şu doğdu doğacak güne merhaba” Diyelim.

ŞİMDİ, Üsküdar’dan Başlıyoruz. İstanbul için başlıyoruz.

Üsküdar’da İktidar, İstanbul’da istikrar için başlıyoruz

Ekrem İmamoğlu Başkanımıza hem oy hem de kadro desteği vermek için. İBB’deki koltuklarımızı sayı ve nitelik olarak artsın diye bu işe soyunuyoruz.

Sonra tek bir şeye ihtiyacımız kalıyor o da, İNANÇ!

“Hani şimdi biz, İnanın güzel günler göreceğiz Güneşli günler göreceğiz Motorları maviliklere süreceğiz Işıklı maviliklere süreceğiz”

 

KAZANACAĞIZ, KAZANACAĞIZ, KAZANACAĞIZ




Kaynak: Haber Merkezi

Editör: Turhan Bal

Bu haber 600 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YUKARI YUKARI