Bugun...



Üsküdar Belediyesi Suç İşliyor!

Üsküdar Çengelköy’de bulunan Medivia Hastanesi’nin mülk sahibi Prof. Mustafa Taşkın Bey bana ulaştı ve kendi izni olmadan hastane binasında tadilat yapıldığını, Üsküdar Belediyesi’nden izin alınmadan hastane binasına ilaveler yapıldığını, durumun kanunsuz olduğunu  bu yüzden kanunsuz yapılan yerlerin yıkılmasını istiyorum bana yardım edin dedi.

facebook-paylas
Tarih: 06-01-2024 07:46

Üsküdar Belediyesi    Suç İşliyor!

4982 sayılı bilgi edinme yasasına göre Üsküdar Belediyesi’ne sordum, yasa 15 günde cevap verin der. Benim her gün belediyeye gidip; ısrar etmem sonucu 30 gün sonra cevap geldi. Sayın Abdullah Ayaz Bey Yapı tatil tutanağı düzenlendi ve çalışma durduruldu diye bana cevap verdi.


Derhal Medivia Hastanesi’ne gittim. Yapı tatil tutanağı yırtılmış ve yerde duruyor. Çalışma devam ediyor. Oradan  Üsküdar Belediyesi’ne gittim. Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ayaz Bey benim ile görüşmüyor; Asistanı Yapı Kontrol Müdürüne gönderiyor. Furkan Bey yıkacağız diyor fakat o sihirli güç yıktırmıyor. Bölge Mühendisi Alperen Uçar Bey yıkacağız diyor. Günler geçiyor Medivia’da  kaçak bölümler yıkılmıyor, inşaat devam ediyor.


İstanbul’un göbeğinde hastane mülk sahibinin izni yok, belediyenin izni yok, kimse yıkamıyor. Bırakın yıkmayı hastanenin önünden geçemiyor!

Her şeye rağmen kanun önemli dedim 4982 sayılı bilgi edinme yasasına göre bu durumu bir daha resmi olarak Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Bey’e sordum ve randevu talebinde bulunmak gibi bir hata yaptım. Doğru söylemiş; ben kimim karşımda koskoca Üsküdar Belediye Başkanı Aydın Coşkuntürk ile ne işi olabilir? Hilmi Beyefendi buyurmuş ki Abdullah Ayaz Bey ile görüşsün. Abdullah Ayaz Bey; Furkan Altaş ile görüşsün demiş. Furkan Altaş Bölge Mühendisi; Alperen Uçar ile görüşsün demiş. Alperen Uçar son gittiğimde Ahmet Tugay ile  görüşmemi istemiş. Bu iki ay devam etti. Belediyenin 3’üncü katı beni tanıdı. Bu bir yıldırma politikası diye düşünüyorum.


Dönme dolaba bindiriyorlar aylarca kapı kapı belediyenin içinde geziyorsun!

Ben AYDIN COŞKUNTÜRK üç ay boyunca Abdullah Ayaz’dan benim ile beş dakika görüşmesini istedim GÖRÜŞMEDİ! Çünkü. sorularıma cevap vermekten kaçtı.


Üsküdar Belediyesi’ne  4982 sayılı bilgi edinme yasasına dayanarak sorularımı sordum, şu ana kadar hala CEVAP VERİLMEDİ.
Her gittiğimde o birimde kiminle görüştüysem merak etmeyin yıkacağız dedi ve beni oyaladı.
Medivia Hastanesi’nin kanunsuz ilave inşaatına göz yumdular. Aylarca kaçak bölümlerin bitmesini bekleyip GÖREVLERİNİ YAPMADILAR!


4982 sayılı yasa sizi bağlamıyor.  Bu yasaya saygınız olsaydı, vatandaşa biraz değer verseydiniz bana da yazılı bir cevap verirdiniz  diye bu sayfadan soruyorum!
Medivia Hastanesi  ÜSKÜDAR BELEDİYESİ ‘nden büyük mü?
Üsküdar Belediyesi diyet mi ödüyor? Üsküdar Belediyesi imar yasasını kişiye göre mi uyguluyor?
Üsküdar Belediye yönetmeliğinde uygulama ve kanunlar kişiye göre değişir diye bir madde var mı?
Medivia Hastanesi’nin tadilat inşaatı bitti, ne yapmayı düşünüyorsunuz?


Medivia Hastanesi’nin mülk sahipleri Prof. Dr. Mustafa Taşkın Bey ve Eşi Ülkü Taşkın Hanımın
sahibi oldukları binanın yasal olmasını istemesi: Ey yetkililer kaçak, kanunsuz, suç teşkil eden bina istemiyoruz, gelin kaçak yerleri yıkın. Yapı kayıt belgemize uygun hale getirin, bununla ilgili dilekçemizi ve yapı kayıt belgelimizi Üsküdar Belediyesi’ne defalarca sunduk dedikleri halde neden görevinizi yapmıyorsunuz! Sizi  oturduğunuz koltukların hakkını vermeye davet ediyorum. Görev başında yaptıklarınız ya da yapmadıklarınız seçimlerde partinize yansıyacaktır.


Unutmayın ki; hak, hukuk, adalet uygulanmadıkça sizler küçülürsünüz ve işte o zaman suçlular büyümeye başlar!
Güçlü olan mı haklıdır, haklı olan mı güçlüdür?


(Konu ile ilgili kayıt şahit ve belgeler mevcuttur. )

 




Kaynak: Aydın Coşkuntürk

Editör: Turhan Bal

Bu haber 615 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI