Bugun...



ORHAN ÜLKER’E SORDUK

CHP ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ORHAN ÜLKER; “Buna inanın, bunu bilin! Gelin ezberleri bozup tabuları yıkalım! Zaferimizi hep birlikte ilan edelim! Her şey çok güzel olacak! Üsküdar için gönlümü açtım, yüreğimi ortaya koydum. Heyecanlıyım, umutluyum ve istekliyim.”

facebook-paylas
Güncelleme: 30-12-2018 16:56:54 Tarih: 30-12-2018 16:52

ORHAN ÜLKER’E SORDUK

CHP ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ORHAN ÜLKER KİMDİR?

1958  yılında İstanbul Üsküdar'da doğdum. İlk okulu 3. Selim, orta okulu Üsküdar Burhan Felek, Lise eğitimimi Haydarpaşa Endüstri Meslek lisesinde tamamladım. Ardından Kocaeli DMMA Makine bölümünden mezun  oldum.  

Mezuniyetimin ardından çeşitli alanlarda ticari faaliyetlerde bulundum. İş hayatımın ilk yıllarından itibaren faaliyet gösterdiğim denizcilik  sektöründeki başarılarımdan dolayı  Deniz Ticaret Odası ve Armatörler Birliği tarafından verilen birçok ödül ile onurlandırıldım. Halen gıda sektöründe ticari faaliyetime devam etmekteyim.

Siyasi hayatım 1977 yılında Cumhuriyet Halk Partisi gençlik kollarında  başladı. 1980 darbesi ile partimizin kapatılması neticesinde liderimiz  rahmetli saygı değer Bülent Ecevit'in siyasi yol haritasını takip ederek  kıymetli eşi Rahşan Ecevit'in kurduğu Demokratik Sol Parti'nin Üsküdar  İlçe Başkanlığı görevini üstlendim. Takip eden süreçte Demokratik Sol  Parti İstanbul İl Başkanlığı görevine getirildim. Sayın Rahşan Ecevit'in  talimatıyla birçok şehrin il örgütlerini kurdum. Halen Cumhuriyet Halk Partisi Üsküdar İlçe üyesi olarak aktif siyasi hayatıma devam etmekteyim.

Sevgili hayat arkadaşım Şükran Hanım ile evliyim ve 3 çocuk babasıyım.

CHP ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ORHAN ÜLKER NEDEN ADAY OLDU?

Üsküdarımıza huzuru ve sevgiyi getireceğimiz bu yolda sizlerle birlikte  yürüyecek olmaktan gurur duyuyorum.

Durmayacağız, çok çalışarak birlikte  üretip, birlikte yönetip, birlikte başaracağız. Her kapıyı çalacağız ve  her eli tutacağız. En önemlisi de Üsküdar semalarında ışıldayarak  hasreti bitirecek ve tüm Üsküdar halkı ile bütünleşeceğiz. 

Üsküdarımızın bütün güzelliklerine sahip çıkacağız. Yoksullukla,  yolsuzlukla ve işsizlikle mücadele edeceğiz. Üsküdar halkının  hatıralarına, camilerine, cemevlerine, kiliselerine, havralarına sahip  çıkacağız. İnançları siyasi görüşleri ne olursa olsun ayrımcılıktan ve  ötekileştirme söylemlerinden uzak adil ve adaletli bir yönetimle halka  hizmet edeceğiz.

Hiç kimsenin kuşkusu olmasın ki, sosyal belediyecilikte  iddialı projelere imzamızı atacağız ve inovatif belediyecilik  anlayışına uygun projelerle Üsküdarımızı marka yapacağız. Ve yine hiç  kimsenin kuşkusu olmasın ki halkımızın ve Üsküdarımızın menfaatleri  doğrultusunda belediye başkanının yetkilerini sonuna kadar kullanacağım.




Kaynak: Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi

Bu haber 2097 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI