Bugun...


Üsküdar ADDye Gazeteci Başkan Adayı
Tarih: 10-03-2022 09:44:59 Güncelleme: 10-03-2022 10:00:59 + -


“ADD ÜSKÜDAR’ı, ÜSKÜDAR TÜRKİYE’yi DEĞİŞTİRECEK” diyerek yola çıkan yeni başkan adayı…

facebook-paylas
Tarih: 10-03-2022 09:44

Üsküdar ADDye Gazeteci Başkan Adayı

Üsküdar ADDnin 27 Şubat’ta yapılacak olan Genel Kurulunda başkanlığa aday olduğunu açıklayan Gazeteci Burcu Uğur Ekonomi ve Sosyoloji okudu, Yüksek Lisansını Ekonomi üzerine yaptı.

 

 

Herhangi bir siyasi partiye üyeliği olmayan Gazeteci Burcu Uğur “tüzüğümüz gereği ana ilkeleri yerine getirerek tüm Üsküdarlılara eşit yaklaşılması ve geniş kitlelere ulaşılması; dernek içi katılımcılığın ve derneğin görünürlüğünün artması; bursların devamlılığının sağlanması ve gençlerin katılımının arttırılması hedeflerini gerçekleştirmek için adayım.

Derneğimizi bugünlere taşıyan emeği geçen herkese minnettarım. Birlikte daha güçlü olacağımıza inanıyorum” diyerek devam etti.

 

 

 

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Üsküdar Şube 27 Şubat’ta olağan genel kuruluna harıl harıl hazırlanan genç kadın bir gazeteci var: Burcu Uğur. 1980 doğumlu olan Burcu Uğur, ilk-orta-lise eğitimini Üsküdar Özel Doğan Koleji’nde tamamladı. Lisans eğitimini Ekonomi ve Sosyoloji üzerine yapan Uğur, Yüksek Lisansını Ekonomi üzerine yaptı.

 

Gazeteci Burcu Uğur, televizyon kanallarında yöneticilik ve kurumsal şirketlerde danışmanlık yaptı. Programları, yazıları, dosya haberleri, akademik incelemeleri; özellikle kadın ve çocuk hakları, basın özgürlüğü, dijital dönüşüm alanında yaptığı çalışmalar ve verdiği mücadele ile tanınıyor.

 

2012 yılından itibaren dijital medya, dijital pazarlama, içerik oluşturma alanlarında yeniliklere imza atan Uğur, kurucusu olduğu BUART Medya Danışmanlık bünyesindeki BUART Kültür Sanat portalı ile görsel haber anlatımında Türkiye’de ilki gerçekleşti.

 

 

Halen Üsküdar Atatürkçü Düşünce Derneği’nde Yönetim Kurulu Üyesi olan Burcu Uğur “ADD çok önemli bir dernek. 20. yüzyılın başında ekonomik savaşların, cephe savaşlarına dönüştüğü, birçok devlet sınırlarının değiştiği bir süreçte, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde cephe savaşları kazanılmış ve devrimler gerçekleşmiştir.

Cumhuriyet devrimlerinin felsefesinin, 21. yüzyılda insanlığın en çok ihtiyaç duyacağı düşünce yapısı olacağı aşikardır” dedi.




Kaynak: Haber Merkezi

Editör: Turhan Bal

Bu haber 1451 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI