Bugun...


EMEL SEÇEN

facebook-paylas
SARAH JIO'NUN YEPYENİ ROMANI LONDRA'DAN SEVGİLERLE, okuyucu ile buluşuyor.
Tarih: 10-03-2022 01:24:00 Güncelleme: 10-03-2022 01:40:00


TÜM DÜNYAYLA AYNI ANDA TÜRKİYE'DE!

 

Ep­si­lon, ro­man­tik ede­bi­ya­tın po­pü­ler ismi Sarah Jio’nun yeni ro­ma­nı Lond­ra’dan Sev­gi­ler­le’yi, tüm dün­yay­la aynı anda Tür­ki­ye’deki okur­lar­la bu­luş­tu­ru­yor! Yaz­dı­ğı­ki­tap­lar dünya ge­ne­lin­de mil­yon­lar­ca satan Jio, yeni ro­ma­nın­da Lond­ra’nın pas­tel renk­li so­kak­la­rın­dan aşka, aile­ye ve ba­ğış­la­ma­ya dair umut dolu sı­ca­cık bir hi­kâ­ye­an­la­tı­yor. Lond­ra’dan Sev­gi­ler­le, 9 Şubat’tan iti­ba­ren in­ter­net si­te­le­rin­de sa­tış­ta!

 

Bir­çok eseri New York Times çok sa­tan­lar lis­te­sin­de yer alan ve Tür­ki­ye’nin en çok oku­nan ya­ban­cı ya­zar­la­rın­dan biri olan Sarah Jio’nun yeni ro­ma­nı Lond­ra’dan Sev­gi­ler­le, tüm dün­yay­la aynı anda sa­tı­şa açı­lı­yor. Ya­se­min Büte’nin di­li­mi­ze çe­vir­di­ği Lond­ra’dan Sev­gi­ler­le, ki­ta­bı ya­yım­la­yan ilk ül­ke­ler­den biri olan Tür­ki­ye’de Ep­si­lon lo­go­suy­la okur­la­ra ula­şı­yor.

 

Zorlu bir bo­şan­ma sü­re­ci­ni at­lat­ma­ya ça­lı­şan Va­len­ti­na, yıl­lar­dır gö­rüş­me­di­ği an­ne­si­nin öl­dü­ğü­nü ve ona Lond­ra’da Kitap Bah­çe­si isim­li bir ki­ta­be­vi­ni miras bı­rak­tı­ğı­nı öğ­re­nin­ce Ame­ri­ka’dan İngil­te­re’ye uza­nan bir yol­cu­lu­ğa çıkar.

 

Ço­cuk­lu­ğun­dan beri ger­çek bir ki­tap­se­ver olan Va­len­ti­na Lond­ra’nın en güzel semt­le­rin­den bi­rin­de­ki ki­ta­be­vi­ni görür gör­mez bu ma­sal­sı yere âşık olur. Her gi­re­nin neşe ve huzur bul­du­ğu Kitap Bah­çe­si, Va­len­ti­na henüz bil­me­se de an­ne­si­nin onun için ha­zır­la­dı­ğı sürp­riz­ler­le do­lu­dur. Ne var ki ki­ta­be­vi­nin yüklü bir vergi borcu var­dır ve Va­len­ti­na an­ne­si­nin mi­ra­sı­nı ya­şat­mak­la onu sat­mak ara­sın­da bir karar ver­mek zo­run­da­dır.

 

Lond­ra’dan Sev­gi­ler­le, Lond­ra’nın pas­tel renk­li so­kak­la­rın­da Va­len­ti­na’nın kal­bi­ni yep­ye­ni bir şehre açıp ka­yıp­la­rı­nı, kır­gın­lık­la­rı­nı ve bit­miş ev­li­li­ği­ni te­mi­ze çek­me­si­nin umut dolu hi­kâ­ye­si…

 

Sarah Jio’nun yep­ye­ni ro­ma­nı Lond­ra’dan Sev­gi­ler­le, tüm dün­yay­la aynı anda 9 Şubat’tan iti­ba­ren Ep­si­lon lo­go­suy­la sa­tış­ta!


SARAH JIO HAK­KIN­DA

 

New York Times ve USA Today çok­sa­tan lis­te­le­ri­ne gir­miş Mart Me­nek­şe­le­ri, Bö­ğürt­len Kışı ve Son Ka­mel­ya ki­tap­la­rı­nın ya­za­rı olan Sarah Jio aynı za­man­da ga­ze­te­ci­lik de yap­mak­ta­dır.

 

Gla­mo­ur ve The Oprah Ma­ga­zi­ne gibi der­gi­ler­de ya­zar­lık yap­mış­tır. Ki­tap­la­rı on se­kiz­den fazla dile çev­ril­miş ve kitap ku­lüp­le­ri­nin fa­vo­ri­le­rin­den ol­muş­tur. Sarah, eşi ve üç oğ­luy­la halen Se­att­le’da ya­şı­yor.



Bu yazı 927 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI