Bugun...


ÇAĞLA AÇIKGÖZ

facebook-paylas
“Bütün ümidim gençliktedir”
Tarih: 09-05-2023 15:37:00 Güncelleme: 09-05-2023 15:37:00


Sevgili Üsküdar Haber Gazetesi okuyucuları;
Umuyorum ki 2023 yılının 2. Yarısında hepimizin “oh” çektiği, içimizdeki umut ışığının yeniden GENÇleştiği gelişmeler yaşanır.

Ülkece ciddi anlamda hastalandık. Maddi zorluklar beraberinde strese bağlı sağlık problemleri getiriyor . Ayın henüz ortasında boşalan cüzdanlarımızın dili olmuş ve konuşmuş olsun diliyorum ki. Farkındalığımızın artık artmış ve hayatımızın gidişatına yansımış olmasını diliyorum. Gözlerimi kapatıyorum ve açtığımda herkesin yüzünün güldüğünü görüyorum. İnanıyorum. Eğitime verilen önemin betonlaşmanın önüne geçmesi gerektiğini, daha fazla can ve mal kaybı yaşanmadan, daha fazla yara almadan bu çarpık düzeni yıkacağımıza inanıyorum.

14 Mayıs Pazar günü ve sonraki süreçte yaşanabilecek olumsuz senaryolar için lütfen ama lütfen sakin kalmaya çalışalım. Her ne olursa olsun canımızın daha fazla yanmamasını ve akılcı davranmamız gerektiğini unutmayalım. İki üç tane iple beynimizi kukla gibi oynatmalarına izin vermeyelim tabii fakat kimsenin ekmeğine de yağ sürmeyelim.

Ülkece kan kaybediyoruz ve bu kayıp taze beyinler ve sağlıklı insanlar ile toparlanacaktır. Genç yönetim, iyi yetiştirilmiş genç bir nüfus ile başaramayacağımız bir şeyin olmayacağını düşünüyorum.  Ne demiş Ata’m “ Bütün ümidim gençliktedir.”

Yine,

Ne demiş Ata’m "Gençliği yetiştiriniz. Onlara bilim ve kültürün olumlu fikirlerini veriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız. Özgür fikirler uygulamaya geçtiği zaman, Türk milleti yükselecektir."

Başta gençler olmak üzere tüm ulusumuzun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.

Bu ay kutlanacak çok şey var sevgili okuyucular…

Sıra fedakarlıkları, karşılıksız sevgileri ve sımsıcak kalpleri ile bizleri kendi bedeninde yaşatan ve doğduğumuz andan bugüne dek elimizi hiç bırakmayan, elinden gelse bütün dünya nimetlerini tüm gücüyle avuçlarımıza dolduracak canlarımız, baş tacı ANNELERİMİZde.

Onlar iyi ki varlar.

İster doğurduğu , ister doyurduğu evlada; ister sahiplendiği minik patiye, sınırsız sevgi,sabır ve güven verdiğiniz için size minnettarız.

 

 

 



Bu yazı 1060 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YUKARI