Bugun...


AYDIN COŞKUNTÜRK

facebook-paylas
ÖBÜR TARAF
Tarih: 07-04-2022 16:11:00 Güncelleme: 07-04-2022 16:11:00


Bende yaş iler­le­dik­çe öbür taraf kor­ku­su baş­la­dı ga­li­ba, daha bir ha­yır­se­ver oldum.

 

Hep merak ede­rim. Bize te­vek­kül edin der­ler; sen merak etme öbür ta­raf­ta onlar hesap ve­recek, ce­hen­nem ate­şin­de ya­na­cak­lar diye söy­ler­ler.

 

Bu dün­ya­da niye hesap ver­mi­yor­lar, niye hep ya­pa­nın ya­nı­na ya da ce­bi­ne mil­yon­lar gi­ri­yor. Ke­fe­nin cebi yoksa; niye ça­lar­ken sınır ta­nı­mı­yor­lar. Acaba öbür ta­raf­ta rüş­vet verip, cen­net kıs­mı­na ge­çe­riz diye mi dü­şü­nü­yor­lar?

 

Benim bu şe­ref­siz­le­rin, vatan ha­in­le­ri­nin, halkı so­yan­la­rın, kadın ka­til­le­ri­nin, çocuk ta­ciz­ci­le­ri­nin ce­hen­nem­de yan­dı­ğı­nı gör­mem için on­lar­dan önce ölüp, ne zaman ge­le­cek­ler diye bek­le­mem lazım!

 

Biri bana söy­le­sin: Ada­le­tin ye­ri­ne gel­di­ği­ni gör­mek için başka bir yol var mı? Cevap ve­ri­yo­rum: Yok! Hadi bu­yu­run, benim ce­na­ze na­ma­zı­ma…

Daha kö­tü­sü ben cen­ne­te gi­der­sem, şe­ref­siz­ler ce­hen­ne­me gi­der­se nasıl gö­re­ce­ğim bun­la­rın kay­nar ka­za­na atıl­dı­ğı­nı. O zaman tek yol ce­hen­ne­me gidip orada bek­le­mek!

 

Bu ka­rak­ter­siz in­san­la­ra mut­lu­luk, pay­laş­mak­tır diyen ol­ma­mış mı? Ne ya­par­san yap o ke­fe­ni giyip, ge­be­rip gi­de­cek­sin. Belki senin top­ra­ğı­nın kumu az, ki­re­ci fazla olur ama so­lu­can aynı so­lu­can yani şem­si­ye içe­ri­de açı­la­cak!

 

Bu tür in­san­la­ra; yani va­ta­na ve mil­le­te ya­şa­dık­la­rı sü­re­ce ha­in­lik ya­pan­la­ra söy­le­nen bir söz var­dır:” İb…lik yap­ma­yın ulan!”

 

Bir ib..​ile kadın düş­kü­nü adam ar­ka­daş olmuş. Kadın düş­kü­nü her git­tik­le­ri me­kan­da ka­dın­la­ra nasıl yak­laş­tı­ğı­nı, on­lar­la nasıl ko­nu­şul­ma­sı ge­rek­ti­ği­ni daha sonra nasıl be­ra­ber ol­du­ğu­nu an­la­tı­yor­muş.

 

Bir gün ib... olana hep ben an­la­tı­yo­rum, sen de bana nasıl ib… olu­nur onu anlat demiş.

 

O akşam lüks bir res­to­ran­da yemek yi­yor­lar­mış. Kadın düş­kü­nü olan ha­ri­ka bir kadın gör­müş karşı ma­sa­da. Yal­nız, ya­nın­da insan az­ma­nı bir adam var­mış. Yine de baş­la­mış ka­dı­nı süz­me­ye bir ara ib…. kalk­mış ma­sa­dan ve ka­dı­nın ya­nın­da­ki ada­mın ku­la­ğı­na bir şey fı­sıl­da­mış. Bir­kaç da­ki­ka sonra insan az­ma­nı adam kadın düş­kü­nü­ne kafa göz Allah ne ver­diy­se gir­miş. O sı­ra­da ar­ka­da­şı ya­nı­na gel­miş.

 

Çok merak edi­yor­dun ya şte benim yap­tı­ğı­ma ib…lik der­ler!

 

Say­gı­la­rım­la.

 

 



Bu yazı 2222 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI