Bugun...


AYDIN COŞKUNTÜRK

facebook-paylas
ÇOOOK ACI
Tarih: 27-04-2023 18:08:00 Güncelleme: 27-04-2023 18:08:00


Gerçek neymiş …


Siyaset: YALAN, SAHTEKARLIK, YÜZSÜZLÜK demekmiş. Siyasi fikir, amaç dava, vatan sevgisi, cumhuriyet ne kadar önemliymiş? Hiç önemli değilmiş. EN BÜYÜK KOLTUK! Gerisi hikayeymiş.


Halimize bakın; benim gençliğim ÜLKÜ OCAKLARI’ında geçti. Bunu Trakya ve tüm KIRKLARELİ bilir. Bugüne kadar bir gün olsun pişman olmadım. Şimdi geldiğimiz noktaya bakın. MHP, AKP kol kola hiç olmamalıydı ama siyasettir, sen ne anlarsın dedim (Kendime). Hani bizim orada bu durumlarda;  “zurnada peşrev olmaz ne çıkarsa bahtına” derler. Peki eyvallah, buraya kadar geldik.

 

BOMBA BİİİR! Hüdapar (o ne lan). Terör örgütü, Hizbullah’ın koluymuş, iyi ki kolu, ayağı filan değil. Bu kişilerin Türk kelimesine alerjisi var! Ama bu kişiler utanmadan TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ’ne girip, YÜCE TÜRK insanını temsil edecek. Türk’ün ekmeğini ye, suyunu iç; Türk’ü yok etmeye çalış. 

 

BOMBA İKİİİ! Yeniden Refah Partisi kadın hakları düşmanı (Bu düşünceye sahip kişileri bir kadın doğurmadı mı acaba ? ) Adnan Oktar’ın kankası bunlara yorum yapmaya gerek bile duymuyorum, Adnan Hoca’nın kadınlara yaptığı işkenceleri düşünün oy verirken, daha kolay karar verirsiniz. Çok kötü şeyler yazacağım ama değmez! Bu partilerin zihniyetiyle ortak yürüyeceğime ayağım kırılsın sakat kalayım daha iyi. Bu partilerle ülkemizin varacağı yeri düşündüm: Gelecek nesilleri  bu insanlara mı emanet edeceğiz?


DİĞER TARAF! CHP ve İYİ Parti beraberliği  olabilir. İYİ Parti neticede MHP kökenli. CHP: MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ün kurduğu parti,  ona da eyvallah… Diğer iki bacak AKP ‘den gelip AKP’ye rakip oluyor. REFAH’tan kopup gelen Mollaoğlu Allah’ım aklımı koru satranç gibi kim kiminle idi, şimdi kim kiminle, nerede?

 

Ah be Kılıçdaroğlu! Senin ne işin var PKK’ nın bacağı HDP ile yani ASKER, POLİS katilleri ile ne işin var! Bu  adamlar değil mi askerimizi polisimizi şehit eden?  Binlerce Aileyi yıllarca yasa boğan ...Evlatları öksüz bırakan  ..Seçim konuşmanda ne diyeceksin? Teröristlerle iş birliği içindeyim, terörü kaldıracağım. Böyle mi diyeceksin? Hadi oradan  be!  Sen de sınıfta kaldın!

 

SİZ SİYASİLER! Oy denen kağıt parçası, koltuk denen deri parçası; bu vatanın kutsal değerlerinden daha mı önemli? Dindarım diyorsunuz, sakalla, namazla bitiyor mu herşey? Bana diyorsun; tevekkül et, şükret, teşekkür et. Sen yapıyorsun din ile ticaret ! Hangi kutsal kitapta vatan hainlerinle aynı masada oturmak, pazarlık yapmak yazıyor.
Ülkenin kasası boş olabilir ama seçim zamanı oy uğruna olmayan milyonlar harcanırsa seçimden sonra o milyonlar döner dolaşır yine vatandaşı tırmalar.


Cumhuriyet diyorsunuz; üç beş oy için askerimize,  polisimize kurşun sıkanlara yeşil ışık yakıyorsunuz.. İyi ki seçim zamanı geldi. Bu millet bir parça olsun sizin; vatan, millet, kutsal kitap için değil kendi menfaatleriniz için, kendi ödünüzü kurtarmak için uğraştığınızı umarım anlar! Bir ülkede yaşayanlar ya vatanseverdir ya da vatan hainidir. Bu işin ortası olmaz!


Ülkemizde yapılan SİYASET değil, bana göre REZALETtir. Hiç bir parti YÜCE TÜRK MİLLETİ’ni temsil edecek seviyede değildir.

           ÖLÜYÜ DİRİLTMEK

Diyanet İşleri Başkanı yurt dışı seyahatinde Papa’yı ziyaret eder. Papa; dinimiz o kadar güçlü ki ibadetlerimizde  Allah’a yalvarıp ölüyü bile diriltiyoruz der.


Bizim Diyanet Başkanı altta kalır mı? Bizim insanımız, imanı sayesinde neredeyse uçacak; yüz metreyi beş saniyede koşuyoruz der.


Bir süre sonra Papa haber gönderir: Sizi  ziyaret edeceğim, hem şu koşucuları merak ettim der.


Bizim Diyanet Başkanı hemen yönetimi toplar, durum değerlendirmesi yapar. Emekli bir Generalden yardım istenir. General şöyle der:
Siz Papa’ya ölüyü nasıl dirilttiğini göstermesi için Anıtkabir’e götürün, Atatürk’ü diriltemezse Papa rezil olur, kurtulursunuz!
Papa, Atatürk’ü diriltirse vay halinize. Papa ile beraber sen de yüz metreyi üç saniyede koşarsınız !
Saygılarımla…


aydincoskunturk@gmail.com

 



Bu yazı 2015 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YUKARI