Bugun...


AYDIN COŞKUNTÜRK

facebook-paylas
FE­TO­CU­LA­RI İHBAR EDİN ALO 140
Tarih: 03-07-2022 21:08:00 Güncelleme: 03-07-2022 21:08:00


He­pi­mi­zin çev­re­sin­de bol mik­tar­da bu­lu­nu­yor, bu sah­te­kar­la­rı hemen ta­nır­sı­nız. Bir dü­şü­nün si­zin­  çev­re­niz­de de mut­la­ka var­dır.

Di­ni­mi­zi kul­la­na­rak size yak­la­şır­lar. Ca­mi­ye gi­der­ken her­kes onu gör­sün diye yavaş yü­rü­yüp, yüz ki­şi­ye selam ver­me­ye ça­lı­şır­lar. Ellerinde sec­ca­de ya da havlu var­dır. Ben ca­mi­ye gi­di­yo­rum, beni görün demek is­ti­yor bu sah­te­kar fe­to­cu­la­rı ora­dan an­lar­sı­nız. 

Cami bah­çe­sin­de oya­la­nır, et­ra­fı süzer, ken­di­ne av arar­lar. Ya ze­hir­le­yecek ya da ka­zık­la­ya­cak­tır. Evlerinde, iş­yer­le­rin­de dini Tv ka­nal­la­rı açık­tır. Size din­da­rım ben me­sa­jı ver­mek ister. Tıpkı bir za­man­lar Fe­to’nun yap­tı­ğı gibi. Bunlarda müs­lü­man sa­ka­lı­nın al­tın­da şey­ta­nın iblis su­ra­tı var­dır. İHBAR EDİN! ALO 14O.  

Ül­ke­miz­de terör ör­gü­tü PKK kadar teh­li­ke­li olan Fe­to­’nun son it­le­ri­ni hiç dü­şün­me­den ihbar edin. Ço­cuk­la­rı­nı­zın ge­le­ce­ği ve ül­ke­mi­zin bö­lün­mez bü­tün­lü­ğü için bu ha­in­le­ri ihbar edin.

Sız­ma­dık­la­rı yer kal­ma­yan ül­ke­mi­zin yö­ne­ti­mi­ne göz di­kecek kadar za­val­lı olan geri ze­ka­lı­la­rın son ka­lan­la­rı­nı­ da biz bi­ti­re­lim.

Bu ha­in­ler Türk Or­du­su­nu, Türk Po­li­si­ni bile böl­me­ye ça­lış­mış,  nifak to­hum­la­rı­nı ek­me­ye ça­lış­mış­tır. Bir şehit ha­be­ri gel­di­ğin­de bu şe­ref­siz ha­in­ler mutlu olur­lar.
Fe­to­cu­lar; Mus­ta­fa Kemal Ata­türk düş­ma­nı­dır. Fe­to­cu­lar; Tür­ki­ye Cum­hu­ri­ye­ti­ni par­ça­la­mak ve böl­mek için eği­til­miş­tir.

İHBAR EDİN! ALO 140. Bu sah­te­kar­la­rı tek tek bi­ti­re­lim.

Ame­ri­ka­’ya ka­pa­ğı zor atan Feto gün­ler­den bir gün iyice kuy­ru­ğu tit­re­tecek du­ru­ma gelir. Hemen avu­ka­tı­nı ça­ğı­rır. Miras iş­le­ri­ni git­me­den hal­le­de­yim diye dü­şü­nür.
Şu ak­ra­ba­ma bu mal­la­rı bu ak­ra­ba­ma bu mal­la­rı bı­ra­kı­yo­rum.
Newyork’ta bu­lu­nan si­na­go­ga yüz mil­yon dolar, Sanfran­cis­co ‘da ki ki­li­se­ye yüz mil­yon dolar, Tek­sas’ta­ki ma­nas­tı­ra yüz mil­yon dolar ba­ğış­lı­yo­rum der.

Avu­kat: Efen­dim ca­mi­ler için bağış yap­ma­ya­cak­ mı­sı­nız?
Feto; ha­ya­tın­da ilk defa dü­rüst bir laf eder: Ben ca­mi­den “Cen­ne­t”e gi­dil­me­ye­ce­ği­ni iyi öğ­ren­dim. Diğer­le­ri için şan­sı­mı de­ne­mek is­ti­yo­rum der.

Say­gı­la­rım­la...

aydincoskunturk@​gmail.​com



Bu yazı 2218 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI