Bugun...



HAMDİ GÜLTEKİN’DEN GÜL KENTİ ISPARTA’YA YENİ MARKA

Is­par­ta gülün ka­li­te­siy­le ta­nın­mış tek ili­miz. Is­par­ta­lı si­ya­set­çi, iş adamı, yazar Hamdi Gül­te­kin Gül ürün­le­ri üze­ri­ne fark­lı bir ta­sa­rım ve ça­lış­may­la ya­kın­da hem iş ala­nın­da hem de is­tih­dam ala­nın­da yeni mar­ka­sı­nı sek­tör­le ta­nış­tı­ra­cak

facebook-paylas
Tarih: 22-07-2024 11:39

HAMDİ GÜLTEKİN’DEN GÜL KENTİ ISPARTA’YA YENİ MARKA

Kendi tar­la­la­rı­nı sa­de­ce gül üre­ti­mi için tah­sis ede­ce­ği­ni be­lir­ten iş in­sa­nı bunu büyük bir ekip­le ya­pa­ca­ğız. İş ge­liş­tir­me uz­man­la­rıy­la ça­lış­mak daima bi­lim­sel bir he­def­tir..Dünya gül ma­mül­le­ri­nin ℅65 'nin Tür­ki­ye kar­şı­la­mak­ta Is­par­ta bu alan­da tek ili­miz. 

Fran­sa bu alan­da bir adım önde gö­rü­nü­yor. Üs­te­lik Is­par­ta gülü sa­ye­sin­de... Şimdi bir de la­van­ta­mız dün­ya­da ℅93 ci­va­rın­da ih­ti­ya­cı­nı Is­par­ta kar­şı­lı­yor. Bunu de­ğer­len­dir­me­miz lazım Ro­sen­se ve Güls­ha mar­ka­la­rı ilk sı­ra­yı pay­la­şır­ken yeni bir marka ça­lış­ma­sı yapan Gül­te­kin biz bu iki mar­kay­la gurur du­yu­yo­ruz dedi. Rakip değil bu mar­ka­lar bizim için kı­vanç di­ye­rek Is­par­ta'da büyük bir ilgi ve sevgi sa­ye­sin­de iş çev­re­le­ri ta­ra­fın­dan des­tek­le­ni­yor. Bölge mil­let ve­kil­le­ri­nin de des­te­ği­ni alan Hamdi Gül­te­kin si­ya­set ala­nın­da ça­lış­ma­la­rı­nın ya­nın­da iş dün­ya­sın­da yeni bir ta­sa­rım­la mar­ka­sı­nı ta­nı­ta­cak. İslam­köy­lü iş in­sa­nı Hamdi Gül­te­kin kü­re­sel bo­yut­ta ve ligde olmak zo­run­da­yız. Sa­de­ce şeh­ri­mi­zi ta­nıt­mak ye­ter­li değil, ül­ke­mi­zi­de ta­nıt­mak bizim aslı gö­re­vi­miz. Bizim he­de­fi­miz ye­rel­den ev­ren­sel'e giden yol­dur. Edir­ne'den Kars'a bizim in­sa­nı­mız her şeyin iyi­si­ne layık. Rize'de olsam çayı, Ma­lat­ya'da ol­say­dım ka­yı­sı­yı, Trab­zon'da olsam Fın­dı­ğı, Hak­ka­ri'de olsam yay­la­la­rı, Bin­göl'de olsam balı, Er­zin­can'da olsam pey­ni­ri ye­ni­den dün­ya­ya ta­nı­tır­dım diyor.

Ül­ke­mi­zin her kö­şe­si zen­gin­lik ve doğ­ma­yı bek­le­yen yeni mar­ka­lar­la dolu. Is­par­ta benim doğ­du­ğum yere bor­cum var. Ata­türk 1934 de gül fab­ri­ka­sı ku­rul­ma­sı­nı em­re­di­yor. Ata­türk il­ke­le­ri doğ­rul­tu­sun­da bu alan­da me­de­ni­yet­ler se­vi­ye­si­ni aş­ma­mız ge­re­ki­yor. Üni­ver­si­te dahil çevre il­ler­den görüş alan Hamdi Gül­te­kin; Fran­sa'nın li­der­li­ği bu alan­da ile­ri­de gö­rü­nü­yor. He­de­fi­miz Av­ru­pa li­der­le­riy­le ya­rış­mak. Bu pro­je­nin ilk te­mel­le­ri­ni İstan­bul bü­yük­şe­hir be­le­di­ye­sin­de ça­lı­şır­ken baş­la­tan Gül­te­kin; 2024 de kendi şir­ke­ti­nin ku­ru­lu­şu­nu ger­çek­leş­tir­di...​Yeni mar­ka­mız­la bir çok ki­şi­ye is­tih­dam sağ­la­ya­ca­ğı­mı­zı be­lir­ti­yo­ruz diyor.

Marka Lans­man ta­nı­tı­mı­nı İstan­bul ve Is­par­ta'da ya­pa­cak olan Gül­te­kin ga­ze­te­mi­ze açık­la­ma­lar yaptı. Ya­kın­da do­ğa­cak mar­ka­sı­nı açık­la­ma­ya ha­zır­la­nı­yor. Ken­di­si­ne ba­şa­rı­lar di­li­yo­ruz.




Kaynak: Haber Merkezi

Editör: Otantik Ajans

Bu haber 626 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI