Bugun...



BELEDİYE MECLİSİ MAYIS AYI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Belediye meclisinin Mayıs ayı toplantısı birinci birleşimi, Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın başkanlığında 6 Mayıs Pazartesi günü Meclis Salonumuzda gerçekleştirildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 30-05-2024 09:14:08 Tarih: 30-05-2024 08:49

BELEDİYE MECLİSİ MAYIS AYI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Canlı ya­yın­la­nan be­le­di­ye mec­li­si mayıs ayı top­lan­tı­sın­da açı­lış ko­nuş­ma­sı yapan Be­le­di­ye Baş­ka­nı Sinem De­de­taş, seçim kam­pan­ya­sı dö­ne­min­de şef­faf be­le­di­ye­ci­lik an­la­yı­şı ile mec­lis top­lan­tı­la­rı­nın canlı ya­yın­la­na­ca­ğı­nın sö­zü­nü ver­dik­le­ri­ni ve bu sözü tut­tuk­la­rı­nı ifade etti.

 

Yeni dö­nem­de­ki gö­rev­len­dir­me­le­rin, gün­dem dışı ko­nuş­ma­la­rın ya­pıl­dı­ğı, ko­mis­yon­la­rın be­lir­len­di­ği ve ko­mis­yon üye­le­ri­nin se­çil­di­ği top­lan­tı­da ay­rı­ca De­de­taş’ın seçim dö­ne­min­de vaat et­ti­ği ‘’Emek­li­le­re Pazar Des­te­ği’’ müj­de­si de ve­ril­di.

 

De­de­taş, resmi sos­yal medya he­sap­la­rın­dan yap­tı­ğı pay­la­şım­da; ‘’Üs­kü­dar’da bugün ol­du­ğu gibi mec­lis top­lan­tı­la­rı­mız artık canlı ya­yın­la­na­cak. Mec­lis gün­de­mi­ne ge­tir­di­ği­miz emek­li­le­re pazar des­te­ği ko­nu­su­nu önem­si­yo­rum. Alı­nan ka­rar­lar Üs­kü­da­rı­mı­za ha­yır­lı olsun.’’ İfa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.




Kaynak: Üsküdar Belediyesi

Editör: Otantik Ajans

Bu haber 18 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI